Kezdőoldal Árak-Cegléd Árak-Kecskemét Tudnivalók Kapcsolat

A weboldal használatának feltételei, jogi nyilatkozat

Azzal, hogy megtekinti, használja a tanusitvany-kecskemet-cegled.hu weboldalt, elfogadja az alábbi feltételeket. Ha az alábbiak bármely részét nem tartja elfogadhatónak, az egyetlen orvoslati lehetőség, ha felfüggeszti oldalunk használatát. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya merült fel, várjuk levelét elérhetőségeinken.

A honlap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Bármely részének, egészének – legyen szó szöveges vagy grafikai tartalomról – felhasználása csak az előzetes írásos engedélyünkkel lehetséges.

Fokozottan ügyelünk arra, hogy a feltüntetett tartalom pontos legyen, de nem vállalunk felelősséget azért a közvetlen vagy közvetett kárért, hátrányért, ami a tartalom felhasználásából, vagy épp használhatatlanságából eredhet. Javasoljuk a látogatóknak, hogy honlapunk helyett jogszabályokból és ügyvédjüktől tájékozódjanak. Fokozottan felhívjuk figyelmét, hogy a honlap megtekintése, a tartalom felhasználása, csak és kizárólag a látogató saját felelősségére történhet.

Fenntartjuk a jogot, hogy a weboldal tartalmát bármikor megváltoztassuk, beleértve jelen jogi nyilatkozatot.

Nem minősülnek ajánlattételnek a feltüntetett díjak és üzleti feltételek. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy egyedi díjakat és feltételeket állapítsunk meg üzletfeleinknek, de természetesen előzetes tájékoztatás mellett. A tanúsításba esetenként partner vállalkozást vonunk be.

Az Ön által megadott adatokat körültekintéssel kezeljük, bármikor kérhet betekintést a nyilvántartott adataiba, és kérheti ezek módosítását vagy törlését.

© 2013-2019 tanusitvany-kecskemet-cegled.hu Minden jog fenntartva.